Bowling

Bowling passar alla. Du kan vara nybörjare, försöka rulla klotet så rakt som möjligt och sikta på att komma över 100 poäng. Du kan vara en rutinerad spelare med siktet på 300, klä dig i nypressad bowlingskjorta och skruva klotet så det snuddar höger ränna för att sedan vräka ner samtliga käglor.

Oavsett mål är bowling den perfekta blandningen av tävling och underhållning, och även om spelet inte går som du tänkt kan du alltid luta dig tillbaka i sofforna, beställa något att dricka och njuta av den speciella atmosfär som bara finns i en bowlinghall.

Men kan du också nå ett bra resultat och vinna över dina vänner eller kollegor. Då har du samlat på dig ton av ”bragging rights” du kan njuta av lång tid framöver.

Hall-ligan

Vi har sedan länge haft två ligor, Måndagsligan & Tisdagsligan, där man kan sätta ihop ett 3-manna lag. Nu har vi även utökat med en liga på fredagar, Fredagsligan är en 2-manna lags serie där man spelar färre matcher och inte lika ofta.

Nationella seriesystemet

I Bowlroom finns det två klubbar som spelar i det nationella seriesystemet. BK Ene har ett lag i Div 3 och Bålsta BC har ett lag i Div 2 samt ett lag i Div 3.

 

Bowlroom Centrumgränd 5 746 32  BÅLSTA  
0171-59 300 info@bowlroom.se www.facebook.se/bowlroomX